Een passend antwoord op uw vragen

MegaKeukenDeal beantwoordt graag al uw vragen rondom uw nieuwe keuken. We hebben de meest gestelde vragen alvast voor u op een rij gezet.

MegaKeukenDeal bestaat sinds oktober 2017. Na 19 jaar ervaring opgedaan te hebben in de keukenbranche kennen wij de route en hebben wij goede afspraken met onze leveranciers. MegaKeukenDeal is mede ontstaan door het zien waarin een keukenzaak het verschil kan maken. MegaKeukenDeal stelt zich graag helder en transparant op naar haar klanten. Geen grote marges en zogenaamde hoge kortingen waarbij u het gevoel krijgt dat er wellicht meer in had gezeten.

 

Waarin wil MegaKeukenDeal zich onderscheiden?

Prijs
– Voor u de beste Deal op basis van inkoopprijs + Fee
– Het vergelijken van keukenoffertes en het verzorgen van een tegenofferte op exact dezelfde keuken
– Het afgeven van een transparante offerte waarin de inkoopprijs vermeld zal worden inclusief de handeling fee die MegaKeukenDeal zal rekenen op uw keuken.

Kwaliteit
– De beste kwaliteit keukens uit Duitsland
– Alle A-merken inbouwapparatuur

Service
– Advies van ervaren keukenexperts (24 jaar ervaring)
– De handeling van inmeten, 3D ontwerpen, bestellen tot gratis bezorging
– Garantie op keukens en inbouwapparatuur
– Persoonlijke service en afhandeling
– Expertise in keukenmontage

U bent bij een keukenzaak geweest, u heeft een mooie keuken gezien en deze heeft voor u een offerte gemaakt. Alleen is de prijs nog niet helemaal volgens verwachting. Upload uw offerte en vul uw gegevens in. U kunt tevens extra aanvullende gegevens uploaden want hoe meer informatie hoe beter. Nadat u offerte is geupload gaan onze keukenspecialisten hiermee aan de slag en doen u een tegenofferte op basis van onze inkoopprijs inclusief een handelingsfee. U zult ervaren dat u onder de streep voordeliger uitkomt.

De handeling fee die consumenten betalen bovenop de inkoopprijs bestaat uit de volgende diensten;

 

  • Wij maken een offerte
  • Wij maken een 3D ontwerp
  • Wij bestellen de keuken
  • Wij maken een opdrachtbevestiging incl. alle tekeningen en leidingschema

Uiteraard kunt u ook zonder offerte bij ons terecht. Zo hebben wij een aantal MegaDeals vooraf voor u berekend en kunt u hier uw specificaties voor opvragen.  Heeft u een mooie keuken gezien bij een andere keukenzaak en u heeft geen offerte? Neem contact met ons op voor het ontwerpen van uw gewenste keuken. Wij zullen u dan voorzien van alle informatie, mogelijkheden en inspiratie materiaal.

Op de offerte worden alle items weergegeven die u graag in de keuken verwerkt wilt hebben. In de offerte communiceren wij duidelijk de inkoopprijs van uw gewenste keuken en onze handeling fee die wij hanteren. Naast de offerte sturen wij u altijd de algemene voorwaarden toe. Na ondertekening sturen wij altijd nog een opdrachtbevestiging toe.

Wij van MegaKeukDeal proberen u binnen 48 uur te voorzien van een tegenofferte. Wanneer het erg druk is kan het zo zijn dat het iets langer duurt. Wij proberen u uiteraard zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Onze keukenspecialisten maken voor u uiteraard een 3D tekening op maat! U kunt zelf de exacte maten aan ons doorgeven of u laat de keuken door ons inmeten.Nieuw bij MegaKeukenDeal is dat u in de ontwerpfase een Gratis VR Bril thuisontvangt. Inclusief de bijbehorende software kunt u uw nieuwe keuken vanuit de woonkamer realistisch beleven.

MegaKeukenDeal verkoopt keuken van het merk Pronorm Exclusive. Dit is een Duitse kwaliteit keukens die stijlvol, op maat en modern is. Naast de meubels verkopen wij alle keukenmerken inbouwapparatuur. U kunt dus zelf u eigen merk inbouwapparatuur kiezen. Wel kunnen wij voor u diverse opties geven zodat u duidelijk het prijsverschil kunt zien. Want onze specialisten zijn goed op de hoogte van de prijs en kwaliteitsverhoudingen van diverse merken.

Bij MegaKeukenDeal kunt u kiezen uit composiet, graniet, keramiek, kunststof, massief hout van de merken Dekker.

U kunt inspiratie opdoen in onze showroom te Rijssen.

Onze showroom bevind zich in Rijssen aan de Jutestraat 27, waar u vele mooie modellen en zeer veel merken apparatuur kunt zien. Daarnaast kunt u onze brochure of modellen bekijken op onze website of op de website van Pronorm. Of vraag voor meer inspiratie materiaal bij één van onze keukenexperts.

Ja u kunt bij MegaKeukenDeal ook losse apparatuur aanschaffen. Wij leveren alle merken keukenapparatuur van Siemens, Bosch, Neff, Miele, gaggenau, Inventum, Whirlpool, Bauknecht, Smeg, Quooker. Vraag onze specialisten voor meer informatie over de prijzen.

MegaKeukenDeal hanteert op Pronorm een standaard levertermijn van 8 weken. Op projectkeukens kunnen wij een levertijd van minimaal 4 weken garanderen.

Wanneer u ervoor kiest om de montage door ons te verzorgen is dat mogelijk. MegaKeukenDeal maakt gebruik van diverse partners in keukenmontage. Zij kunnen ingepland worden wanneer de keuken geleverd is. Verder is het mogelijk indien gewenst bepaalde aanpassingen te doen in uw keuken, waaronder ,leidingwerk, electra aanpassingen, meterkastuitbreiding, stucen van wanden en plafonds. De installateurs maken een offerte voor de meerwerkzaamheden.

Als u na de plaatsing nog vragen heeft over uw installatie kunt u één van onze installateurs direct contacteren. Zij zullen u zo spoedig mogelijk helpen met het beantwoorden van uw vraag of helpen u verder bij het oplossen van eventuele bijzonderheden.

Wanneer u een opdracht plaatst voor het bestellen van uw keuken dient er vooraf GEEN aanbetaling gedaan te worden. Wanneer de keuken bij u bezorgd wordt dient u het volledige bedrag te voldoen via pin, creditcard, Bitcoin of bankoverschrijving.

MegaKeukenDeal geeft een garantie af van 2 jaar op alle apparatuur. Mits u maar liefst 4 apparaten of meer heeft aangeschaft wordt u garantie automatisch verlengd naar 5 jaar. Wanneer dit niet het geval is kunt u eventueel een aanvullende garantie t/m 5 jaar bij ons aanschaffen voor een bedrag van € 325,-. Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden bij één van onze keukenspecialisten.

U heeft een vraag of klacht? MegaKeukenDeal neemt alle vragen of klachten zeer serieus en hechten veel waarde aan persoonlijke service. U kunt contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande gegevens;

E. info@megakeukendeal.nl

T. 085 130 2123

Of schriftelijk naar;

MegaKeukenDeal
T.a.v. klantenservice
Jutestraat 27,
7461 TS Rijssen