Onze productlijnen

Verschillende productlijnen

  • Classic Line
  • Proline
  • X-Line
  • Y-Line

De traditionele keuken met een greep. Van compacte concepten, royale interieurontwerpen en traditionale ambiance tot moderne trends – classicline garandeert met intelligente uitvoeringsdetails en een ruime keuze aan kleuren en materialen vrijheid qua vormgeving. Beleef de creatieve mogelijkheden van het nieuwe koken en wonen.

De traditionele keuken met greep maar met lagere plint. Ons rasterplanningssysteem proline128 heeft op al uw inrichtingsvragen en wensen overtuigende antwoorden. Met de 128 mm-rasterstappen kan in combinatie met verschillende plinthoogtes iedere wenshoogte worden gerealiseerd. Perfect doordacht en persoonlijk op u afgestemd, wordt uw keuken een plaats waar men heerlijk kan koken en leven.

De greeploze keuken. Het hoofdbestanddeel wordt gevormd door een licht welvend greepprofiel in C-vorm, toepasbaar op de gehele keukenbreedte, uitgevoerd in een bij het metalen interieur passende kleur of in glanzend wit. Met de X-line kunnen royale inrichtings-architecturen als uit één stuk worden gerealiseerd.

Met een metalen komgreep lijst in 6 kleuren kan de greeplijst worden aangepast aan uw persoonlijke stijl.

De design greeploze keuken.Een greeploos en strak design, een ergonomische en variantrijke planning: Y-line geeft op onmiskenbare wijze een gezicht aan het nieuwe wonen. Een programma voor designgerichte interieurconcepten in een samenspel van vorm, functie en ergonomie.

De greeplijst in het front geintegreerd in aluminium en zwart geëloxeerd. De vlakachterbouw lijsten zijn in frontkleur of individueel te plannen.

Keukens Rijssen

Opzoek naar uw droomkeuken? Dan moet u bij Megakeukendeal in Rijssen zijn. Wij van Megakeukendeal snappen als geen ander dat de aanschaf van een keuken een ingrijpende beslissing is. We denken daarom graag mee over uw wensen en ideeën zodat u tot uw gewenste droomkeuken komt. Dit doen we met onze deskundige en ervaren keukenspecialisten.  In een eerste gesprek bekijken we wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Vervolgens kijken we samen naar hoe we het beste invulling kunnen geven aan uw gewenste keuken.

Megakeukendeal biedt keukens aan van het merk Pronorm, keukenapparatuur en keukenaccessoires van o.a. alle gerespecteerde merken. Van  greeploze keukens en tijdloze keukens tot moderne keukens en klassieke keukens, bij Megakeukendeal  kunt u het allemaal vinden.

Wij zijn transparant over de prijzen die wij hanteren. Onze keukens gaan voor de inkoopprijs + fee de deur uit, zodoende drukken wij de prijs van de keuken en heeft u een droomkeuken voor een hele mooie prijs.

Uw voordelen

Alle voordelen op een rijtje van Megakeukendeal.nl

Wanneer u op zoek bent naar een keuken en u waardeert volledige en eerlijke service? Dan heten wij u van harte welkom bij MegaKeukenDeal. Onze keukens in Rijssen kunt u online bekijken, maar kom gerust eens langs in onze showroom, dan weet u direct waar u aan toe bent. Wij zijn dé transparante leverancier van top kwaliteit keukens.  Uw wensen staan voorop en dat tegen de beste prijs! Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan! Wij leveren tegen inkoopprijzen + fee! Geen onvoorziene kosten, what you see is what you get.

Een keuken kopen is niet is wat je vaak doet. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat je het beste uit je budget en je keuken haalt. Graag nodigen wij u uit in onze showroom in Rijssen. Hier staat een kleine selectie van onze keukens. Hierdoor krijgt u een beeld van de mogelijke opstellingen. Iedereen heeft een eigen smaak en daarom gaan wij graag met u aan de keukentafel zitten om samen uw nieuwe keuken samen te stellen. Wij werken exclusief met het merk ProNorm.

Wanneer wij samen de perfecte keuken hebben ontworpen komen wij altijd bij u langs om de exacte maten in te meten. En daar blijft het niet bij! Graag nemen wij, indien gewenst, alles voor u uit handen. Van het aanleggen van nieuwe leidingen en het plaatsen en monteren van de nieuwe keuken tot aan het leggen van een nieuwe vloer. Ook voor een extra groep in de meterkast draaien wij onze handen niet om. Alles is bij ons mogelijk. En ook hier geldt, alles tegen inkoopprijs + fee! Meer informatie?

Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte zullen wij de keuken en de apparaten gaan bestellen. De levertijden kunnen verschillen. De minimale levertijd bedraagt 4 weken en de maximale levertijd 8 weken. Wanneer de keuken voor u klaar staat, zullen wij contact met u opnemen om een datum in te plannen om de keuken te komen leveren. De bezorging van de keuken is natuurlijk GRATIS. Wij leveren niet alleen keukens in Rijssen, maar door heel Nederland.