Onze MegaDeal Formule

MegaKeukenDeal verkoopt Duitse A-kwaliteit keukens tegen inkoop + fee.Is dat mogelijk?Ja het is echt waar! Wij houden u niet voor de gek met hoge kortingen maar tonen u gewoon de inkoopprijs op uw nieuwe droomkeuken en laten zien wat wij berekenen voor onze diensten doormiddel van een handeling fee.
Dus geen gesprek meer met de verkoopleider, bedrijfsleider, directie of wie dan ook, geen bedrag dat alleen maar voor vandaag geldt, gewoon een eerlijke offerte waar u kunt zien wat de keuken ons inkoop kost en hierboven komt onze Fee.
Daarnaast bent u altijd voorzien van zeer goede service en garantievoorwaarden.

Plan uw gratis adviesgesprek

Bij MegaKeukenDeal in Rijssen staat kwaliteit en service voorop! Wij vinden het belangrijk dat u een keuken krijgt die aan al uw wensen voldoet. Hoe doen wij dat? Graag gaan wij met u in gesprek om een goed beeld te krijgen bij uw wensen. wlt u graag een functionele keuken die doet wat het moet doen? Of bent u graag aan het experimenteren met eten en wilt u graag een keuken die van alle gemakken voorzien is. Zodra wij goed in beeld hebben wat u wilt, gaan we samen aan de keukentafel zitten om een ontwerp te maken. Daarna is het tijd om te bepalen wat voor een soort en kleur keukenkastjes en werkblad u wilt. Zodra u uw keuze heeft gemaakt gaan we naar de tekentafel en maken we uw keuken in 3D voor u. Zodat u een perfect beeld heeft van uw nieuwe toekomstige keuken.

Wij tonen u gewoon de inkoopprijs, helder toch!

MegaKeukenDeal wilt graag transparant zijn naar de klant. Zo maken onze keukenspecialisten een offerte op maat waarin duidelijk staat vermeld wat de inkoopprijs is inclusief de handeling fee. Zo kunt u direct de offerte vergelijken met andere keukenzaken.

 

Handling fee

De keukenspecialisten van MegaKeukenDeal rekenen een handeling fee op de inkoopprijs van uw nieuwe keuken. Deze fee bestaat uit de volgende diensten;

> Wij maken een offerte
> Wij maken een 3D ontwerp
> Wij bestellen de keuken
> Wij maken een opdrachtbevestiging inc. alle tekeningen en leidingschema

 

Garantie

MegaKeukenDeal geeft een garantie van 5 jaar op de keukens van Pronorm. Daarnaast zit er standaard 2 jaar garantie op alle inbouwapparatuur. U kunt tevens kiezen voor een extra aanvullend garantie pakket. Voor € 325,- kunt u uw garantie op complete keuken incl. materiaal en montage verlengen tot 5 jaar. Wanneer u maar liefst 4 producten van hetzelfde merk apparatuur aanschaft krijgt u 5 jaar fabrieks garantie. Op alle werkbladen geeft MegaKeukenDeal een garantie van 2 jaar. Heeft u vragen over de voorwaarden? Neem contact op met één van onze keukenspecialisten.

Gratis bezorging

U kunt rekenen op goede en betrouwbare leveringen. Wij bezorgen alle keukens door heel Nederland en zelfs in België. Alle Pronorm keukens hebben een standaard levertijd van 12 weken. Voor Ponorm hanteren wij een levertijd van minimaal 6 weken. Vraag naar onze voorwaarden.

Betaling

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte inclusief de voorwaarden zal de keuken voor u in bestelling gaan. Vooraf dient er GEEN aanbetaling op het aankoopbedrag voldaan te worden. Wanneer de keuken bij u geleverd wordt dient het volledige bedrag voldaan te worden via onze bezorger via Pin, creditcard, Bitcoin of bankoverschrijving.