A-merken

Bij MegaKeukenDeal in Rijssen werken wij alleen met de beste apparatuur voor uw keuken. Hieronder treft u een overzicht aan van een aantal merken die wij leveren op het gebied van keuken inbouwapparatuur. Staat uw gewenste merk er niet tussen? Wij leveren alle merken.

Dekker keukenwerkbladen

Wij van MegaKeukenDeal in Rijssen weten hoe belangrijk een keukenwerkblad is. En daarom werken wij veel samen met Dekker in Zevenhuizen. Dekker is een leverancier van alle soorten werkbladen, van multiplex tot en met DEKTON, van maatwerkbladen tot projectbladen. Spoelbakken, kranen, verlichting en alle soorten accessoires leveren wij het de hoogste kwaliteit. .

Een aanrechtblad is een van de belangrijkste onderdelen van een keuken. U zult er immers vrijwel dagelijks aan werken. Daarom moet het tegen een stootje kunnen, en comfortabel zijn in het gebruik en onderhoud. Tegelijkertijd is het blad dé blikvanger in uw keuken – dus zal het behalve praktisch ook mooi moeten zijn, en moeten passen bij de rest van uw keuken.

Keukenbladen zijn er in verschillende prijsklassen. Wij vinden het belangrijk dat wij voor al onze klanten een passend keukenblad aan kunnen bieden.

Keukenbladen zijn er in verschillende soorten materialen. Onderstaand vindt u een aantal soorten keukenbladen die wij in ons assortiment hebben:

  • Laminaat en Kunststof
  • Compsietsteen
  • Keramiek
  • Lapitec
  • Beton